Belevenissen 2013

 

  • De Marshall`s nemen plaats op post op een bankje. Ziet 1 van hen een gebit onder het bankje liggen. Naar veel discussie is er toch een Marshall die alle moed verzameld en het gebit in pakt en hem bij het hoofdgebouw afgeleverd. Hij had die energie kunnen besparen want………….ook daar vonden ze het geen prettige vondst. ( Ben stiekem wel benieuwd wie er nu tandloos door het leven gaat)
  • Een EHBO er verteld: Een tijd terug kwam er een rijder te vallen. Hij er heen. Bleek dit een dame te wezen. Niets aan de hand zou je zeggen, er rijden er zoveel. Deze dame gaf aan nogal benauwd te wezen. Dus hij zo voorzichtig mogelijk de helm afgedaan. De dame in kwestie bleef benauwd, dus de rits van het pak open. Op moment dat hij daar mee bezig was kreeg hij een beste klap. De EHBO er stopte direct. De postleider vroeg wat er aan de hand was. Bleek dat de dame niets onder het pak aan had. Tjaaaaaaaaaaaa een bustehouder was toch het minste geweest wat ze aan had kunnen doen.
  • Een vrouwelijke Marshall verteld dat ze nieuw laminaat krijgt. “oh welke kleur”. De dame kijkt eerst vreemd en zegt dan: “Wit natuurlijk”.  “oké mooi man”. Even daarna zien we de dame kleuren en stotterend vertellen dat ze een nieuwe implantaat in haar mond krijgt.  Tja……..die zal hopelijk beter passen dan die planken laminaat in haar mond!!!
  • Marshall`s zien een mooie dame langs het hek van het paddock staan. Een Marshall gaat er op af en vraagt of ze humor bezit. Nou dat had ze wel. Ze vertellen hoe een bepaalde Marshall heet en dat hij vroeger glazenwasser was en vragen of zij hem bij het langs lopen van haar wil roepen. De Marshall in kwestie loopt haar voorbij en plots roept de dame zijn naam. De Marshall draait zich om en wijzend naar zijn borst vraagt hij: “bedoel je mij?”. Ja, zegt de dame, jij bent toch die glazenwasser? Met grote passen loopt hij op de mooi ogende dame af, totdat hij een hoop gelach hoort bij zijn collega`s………..
  • Een Marshall ziet een collega klungelen terwijl hij een kop koffie inschenkt en vraagt, “Moet ik hem vasthouden”. Na gelach van collega`s bedenkt hij dat hij iets dubbelzinnig zegt en probeert te verbeteren met de woorden, “Ik bedoelde de kop………………… Helemaal fout natuurlijk!!
  • Op een vrachtauto van een race team : www.motorlingerie.nl. De Marshall `s laten hun fantasie rijkelijk gaan. Er was al een Marshall die een heus motorpak in string vorm  voor zich zag. Zal wel plakkerig worden, denk ik dan…………………………………..