Belevenissen 2014

Een vrouwelijke official vraagt aan de andere officials , wat het fonteintje in de toilet voor een nut heeft, als er toch geen kraantje boven hangt wat water geeft? Als de officials uitleggen dat de heren daar hun gevalletje inleggen om hun urine kwijt te kunnen, verschiet de dame van kleur en wordt ze wel erg stil. Bleek dat deze dame het bakje wel handig vond om tijdens haar toiletgang de zonnebril er in te laten rusten!!

Een dag verveling maakt het dat de baco`s in de auto nogal eens brainstormen. Ze waren het er over eens, de offialparty in Maart moet weer eens geupdate worden. Is alleen muziek, wat van hoge hand denkt, goed is voor ouder publiek. Naar veel namen te hebben genoemd, wat gelijk is voor jong en oud, werd er al snel een conclusie getrokken. Voor jong en oud wilde men wel de coverband uit eigen Assen. En wel de coverband Creedence Clearwater Riveval( CCR) Laat die maar komen en dan hebben de officials een feest van jong tot oud. ( P.S. moest dit van enkele officials op de site zetten, dus hierbij….)

Een ouder echtpaar, jaren geleden eens in Drenthe geweest en daar samen over het T.T. Circuit richting Hooghalen gereden, komen weer bij het circuit. Memmoriessssssssss. …….Ze rijden door de voor hun vreemde tunnel, komen op het binnenterrein en weten nog dat ze vroeger links moesten. Er staat staat op het eind een hek, beetje vreemd, maar opa wist zeker dat hij die kant op moest. Dus toch maar door het hek. Tja……………. toen werd het vreemd, je kon links of rechts af. Dan maar rechts af. Tjeeeeeeeeeee………….rijden er allemaal hard rijdende motoren. Toch maar even stoppen. Komen vreemde oranje mannetjes aan met een auto waar Rescue op staat………….. Ach jah soms moet je als official even andere taken doen en dan beleef je nog eens iets!!

“Zou ik niet hoeven helpen met de auto uitpakken? “was de vraag van een Marshall. Mijn zoon komt nl om kwart over zes. Jah , zegt een Marshall mijn vrouw zit ook te wachten. Ook de derde heeft thuis belangrijkere dingen te doen. Zegt een pensioneerde chauffeur: “jah mijn vrouw ligt ook met de benen wijd”. ( hij kleurde wel omdat hij het iets anders had willen formuleren)

Attentie auto noord, er ligt iets op de baan tussen post 1 en 2. Zou U als de rijders klaar zijn even willen kijken. Attentie auto Noord heb u gekeken. “Jah en ik zou graag een minuutje stilte willen. Het was namelijk een dood vogeltje???”.

Als je bij de foto`s van de Z.A.C races van 6 mei kijkt, zien we verhitte gezichten rondom het toiletraam van post 15. Het haakje van de toilet deur was in het slot aan de binnenkant erop gevallen. Via het wc raampje werden serieuze pogingen gedaan het slot weer open te krijgen.

Onze enigste Surinaamse Marshall ( en tevens de enigste donker gekleurde Marshall) loopt langs de pitboxen. Een rijder houdt haar aan, met de woorden: “Hè wat leuk dat ik jouw nog even ziet, jij hielp me vorig jaar toen ik gevallen was”. Na het gesprek loopt de Marshall verder met haar collega`s en zegt: “Wat leuk dat die jongen mij herkende”. ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

We vinden ze in alle soorten en maten in de grindbak!! Motoren!! Sommige in delen, sommige weinig beschadigd, Sommige ernstig beschadigd, oude, nieuwe enz.                                                                                                                                    Maar als je een motor in de grindbak tegen komt met nog een heuse KUNSTHAND aan het stuur, krab je jezelf toch wel even achter de oren???!!!!

(3 mei kwam Greg Barnes tijdens de C.R.T hard ten val.Gelukkig liep het naar zijn bezoek aan het ziekenhuis goed af. Dit was de reactie van het team!!)

Wij willen jullie nogmaals van harte bedanken voor de goede zorgen en de uitstekende inzet en verzorging van jullie allemaal.

Wij als rijders hebben het diepste respect voor jullie en realiseren ons zeker dat zonder jullie wij onze sport niet kunnen beoefenen.

Daarom heel erg hartelijke dank en jullie zijn van altijd harte welkom bij ons in de pitbox !

 

met veel groeten

 

Docshop Racing

 

# 67 – Greg Barnes

# 68 – Henk van Asselt

# 77 – Mark van Bunnik

# 81 – Henk van den Engel

 

Racecontrol er ligt een dode vogel op de ideale lijn. (racecontrol) Wij gaan proberen u een gat aan te bieden?? (Letterlijk of figuurlijk??)

Om tien voor 1 werd er door racecontrol een melding gemaakt dat alle mensen om kwart voor 1 weer op post moesten zijn. Wij moeten vaak snel, maar dit is wel erg snel.