Belevenissen 2016

Against Cancer: Vraag een Marshall aan de Rescue: “Zeker weinig te doen bij dit soort evenementen?”. Zegt de Rescue Marshall: “Hou op zeg, het evenement was nog niet begonnen of er zat al een Marshall vast in de grindbak van Post 2. Had even de verkeerde ingang genomen????”.

Tijdens het controleren van de verbindingen wordt nogal eens fun gemaakt. Zo ook deze dag in juli.
“Racecontrol voor post over.” ( Gehijg van de postleider) “Post.. Voor Racecontrol zucht luid .. en duidelijk, over”.
Racecontrol: (Een hoop gelach op de achtergrond) “Euh .. Post? U doet toch niet aan vreemde seks hoop ik? Over”.

Tijdens de T.T roept een speaker om dat Rossi te weinig grip heeft omdat zijn motor maar 151 kilo weegt. Een Marshall hoort het verhaal op zijn manier aan en gaat met de woorden naar huis. De volgende dag komt hij met zijn verhaal: Die speaker kletst ook maar raak. Verteld dan Rossi 51 kilo weegt en daardoor te weinig grip heeft. Maar ik lees op internet dat hij 1.82 lang is en 67 kilo weegt? Zegt de collega: Denk je niet dat dit verhaal over zijn motor gaat? Marshall: Owh jahhhhhhhhhhh Dat kan natuurlijk ook!!

WKSB 2016: Attentie Racecontrol er ligt iets op de baan, maar het ligt meer bij de post voor mij dan bij ons. Kunt u vragen op die post dit wilt verwijderen. Racecontrol vraagt waar het ongeveer ligt. Zegt de postleider: ” owh het vliegt net weg??????”. ( bleek een vogeltje te wezen.) Oepssssssssssssssssssss

DNRT Autoraces: Hoeveel pech kan je hebben met slecht weer? Een auto komt bij een vlagpost zo hard tegen de banden aanrijden, dat de banden aan de andere kant van de vangrail lagen. 2 Rescue auto`s werden ingezet om de auto eruit te halen. Helaas naar veel pogingen, mocht het geen baat hebben. Daarna wordt de takelauto wordt ingezet om hem te halen. Maar door de modder en nattigheid kwam deze ook vast te zitten. Toen de verreiker maar ingezet. Al met al een tijdrovend klusje is dit druilerig weertje. Maar wel weer een belevenis rijker.

” Racecontrol, Er stopt hier een Marshall aan de binnenzijde met pech. Owh nee, Laat maar! Hij kwam de watervoorraad van de Fotograaf bijvullen”. ¿¿¿¿¿¿