Ontstaan website 2.0

Ontstaan website 2.0

 

 

Graag wilde ik het hebben over het ontstaan van de website.

Voor zes jaar terug werd ik benaderd door een andere Official. Frits Vogelzang. Deze heer was al enkele jaren bezig foto`s te verzamelen voor de officials. Maar had er eigenlijk geen zin meer in. Er werd mij de vraag gesteld om verder te gaan met de site.

Een andere official ( Raymond de Groot ) heeft mij toen de tijd geholpen met een simpele opzet van de site bij jullie bekend als de Pitstop op Webklik. Leuk en simpel te bedienen door mij. Maar wel erg tijdrovend en niet klaar voor de toekomst. Foto`s kon ik maar per 5 Uploaden en als je bedenkt dat sommige bladzijden over de 100 foto`s bestaat was dit erg tijdrovend.

Ik heb alle fotografen van het circuit benaderd om de foto`s waar wij op staan naar mij toe te zenden. Mensen die daar nog steeds veelal aan meewerken zijn. Kees Siroo, Peter Burgers, Erik de Ruyter, Ad Kieviet, Harry Jansen en Bert van Dalen. Rest van de fotografen attendeer ik op onze site, sommige sturen dan als nog, sommige zeggen haal maar van de site van mij af. Maar ook dat is een tijdrovende klus, dus doe ik maar enkel.

 

Dan heb ik pagina`s aangemaakt voor de belevenissen van een Marshall . Vanaf 2010 doe ik dit al. Soms heb ik de verhalen zelf meegemaakt, soms krijg ik ze aangeleverd door de Marshall`s . Ze weten  mij gelukkig altijd te vinden, het zij via mail, het zij via Facebook of Twitter. Ik gebruik geen namen of posten in deze belevenissen, dit omdat het niet de bedoeling is om mensen voor schut te zetten, maar om de leuke foutjes en lachwekkende dingen van en over het circuit te bewaren. Mocht iemand zich beledigd toch voelen in zo`n verhaal, dan hoor ik dat graag. De site is tenslotte voor ons allemaal.

 

Voor een paar weken terug gaf Frank Feenstra aan te willen helpen een moderne site op te zetten voor ons allemaal. Een reden om even een poosje uit de lucht te gaan. Maar dat had ik er wel voor over als je kijkt wat de site nu geworden is. Denk dat dit een site is waar we allemaal van dromen. Wel zijn de meeste foto`s verloren gegaan met de overstap. Maar gelukkig zijn de fotografen erg actief geweest om de meeste foto`s weer opnieuw toe te zenden. Frank blijft mij steunen in de site, want de meeste dingen die hierop staan gaan nog even boven mijn pet uit. Maar hij is een goede leermeester. Ik hoop dat een ieder blij is met deze nieuwe opzet van de site en zoals altijd staan we voor ideeën open. Vergeet de belevenissen niet toe te zenden en pak gerust je eigen plaatje van de site af.

Groet Thea de Roos

 

2 comments

  • Complimenten Thea en andere medewerkers, site ziet er gelikt uit! Ik zal proberen jullie van zoveel mogelijk leuks te blijven voorzien, respect voor jullie en alle andere vrijwilligers. Zonder al die mensen die houden van de motorsport, was geen motorsport mogelijk!
    Zelf ontbreekt mij de tijd om mijn site bij te houden helaas, je moet de vriendschap met Frank koesteren maar dat doe jij wel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *